Projectontwikkeling

Bij project ontwikkeling treed PHNX Real Estate op als adviseur en partner en maken we samen een integrale benadering van projecten daadwerkelijk mogelijk. Onze diensten omvatten de gehele cyclus: van locatie analyses, (bodem)sanering, vergunningen traject tot bouwtekeningen en ontwerp- en programmamanagement. Maar dat kunnen we alleen doen met een goed en betrouwbaar team. 

'Een team dat instaat voor het procesbeheer is cruciaal en een meerwaarde'
Elk nieuw project begint met alle ruimte voor innovatie. Zo richten we het ontwikkelproces zelf praktisch en klantgericht in: de productietijd wordt sterk onder controle gehouden zonder kwaliteit in te leveren. In een vroeg stadium voorzien wij een plancoördinator en projectmanager die het management/productie team aanstuurt.

Alle betreffende rechten en verplichtingen worden vastgelegd in duidelijke complete notariële akten. Er wordt aandacht gegeven aan de juiste juridische vormgeving die ook in fiscaal opzicht voor de opdrachtgever het beste uitpakt. 

Uitdagingen van omvang vragen om een feilloze samenwerking. Het PHNX team deelt graag haar kennis en ambities waarbij transparantie een belangrijke kernwaarde is. 
Bent u geïnteresseerd in de projecten die wij ontwikkelen?  Wij vernemen het graag van u. 

Neem contact op

Bekijk onze andere projecten

T. 020-846 92 78

info@phoenixrealestate.nl

Connect

Portfolio