Renovatie

Door een goede communicatie en één aanspreekpunt te hebben voor uw renovatie of restauratie kunnen we problemen voorkomen om de productie zo dragelijk mogelijk voor u te maken. 

Voorafgaand aan of na een renovatie is het zinvol de conditie van uw eigendom te screenen. Dat doen wij samen met ons vakkkundig team met wie wij een langdurige samenwerking en een goede vertrouwensband mee hebben opgebouwd. 

PHNX Real Estate is een klein bedrijf. Dat geeft als voordeel dat wij in staat zijn om met u het persoonlijke contact op niveau te onderhouden. We begeleiden de gehele productie zelf, houden het budget overzicht voor u goed in de gaten en vanzelfsprekend ook de planning. 


Neem contact op

Herengracht

Rijksmonument aan de Herengracht met een achtergevel geheel voorzien van glas. Bijzonder hoge woonverdieping met een entresol en slaapkamers met badkamer in het souterrain.
ca 140 m2 woonruimte.

Het pand is gelegen aan één van de hoofdgrachten van Amsterdam, om de hoek van het winkelgebied “De 9 straatjes”. 

Project: Herengracht
Oplevering: Q4 2021

Schubertstraat

Vrijstaand robuust hoekhuis met grote tuin. Bouwjaar 1937.
Het geheel omvat ca. 275 m².

Gelegen om de hoek bij de Beethovenstraat, heerlijk centraal ten opzichte van voorzieningen, scholen en het Beatrixpark.

Project: Schubertstraat
Oplevering: Q1 2022

Blasiusstraat

Luxe afgewerkte dubbele benedenwoning met souterrain en tuin.
ca 110 m2.

High-end opgeleverd met kwalitatief hoogwaardige materialen. 

Project: Blasiusstraat
Oplevering: 2020

Willemsparkweg

Licht en modern drielaags bovenhuis van ca. 182 m² met terras, de woning is gelegen om de hoek van de Cornelis Schuytstraat en loopafstand van het Vondelpark.

Project: Willemsparkweg 155
Oplevering: Q1 2021

Bekijk onze andere projecten

T. 020-846 92 78

info@phoenixrealestate.nl

Connect

Portfolio