Verbouwen

Bij Phoenix gaan we als volgt te werk:

Als u al bouwtekeningen heeft gemaakt of heeft laten maken, dan bestuderen we die minutieus.
Sterker: we nemen zelf ook een kijkje op locatie om er zeker van te zijn dat de gewenste ideeën haalbaar zijn.
We stellen u voor aan ons team met wie wij een langdurige werkrelatie hebben opgebouwd.
Deze jarenlange samenwerking stelt ons in staat om de juiste uitvoerder op uw project te zetten.
We selecteren de juiste uitvoerders voor uw verbouwing op basis van zijn specialiteit en staan dan ook volledig garant voor het opgeleverde werk.
Zoals gezegd: het opleveren van vakwerk zit in ons DNA.
Phoenix leidt het project en is de supervisor op de werkvloer. Wij behouden de controle over het budget en zorgen ervoor dat de planning gehaald wordt.
We werken graag met u en ons team aan vakmensen samen om een optimaal resultaat te behalen.
Helaas zijn onverwachte tegenslagen niet te vermijden, maar het hoort ook tot een van onze taken om deze adequaat op te lossen.
Ons team aan vakmensen staat voor u klaar. Extra onverwachte werkzaamheden worden in overleg met u besproken om tot een passende oplossing te komen.
Wilt u gedurende de werkzaamheden wijzingen aanbrengen in het oorspronkelijke plan? Dat is in veel gevallen mogelijk.
Met flexibiliteit en een passende oplossing bereiken we immers het gewenste resultaat.

Zakelijke verbouwing

Bij zakelijke verbouwingen overleggen wij met de opdrachtgever de mogelijkheden om zo praktisch mogelijk aan het werk te gaan waarbij het bedrijf ongehinderd verder kan functioneren en wij ook in staat zijn het juiste resultaat op te leveren. Of u nu grootse ideeën heeft voor uw nieuwe, moderne kantoorpand op de Zuidas of uw tandartspraktijk in een monumentaal grachtenpand; wij denken graag met u mee hoe we uw ideeën kunnen realiseren in het gewenste tijdsbestek.

We werken met een team van ervaren vakmensen, adviseurs, ontwerpers, uitvoerders en leveranciers om te zorgen dat het project volgens planning verloopt.

Opdrachtgever: PVH Corp./ CD Dan O'Kelly
Locatie: People's Place Gym
Project: 2 extra work-out rooms

Particuliere verbouwing

Bij verbouwingen en renovaties wordt stevig geïnvesteerd. Dat kan bijvoorbeeld zijn in een duurzamer, energiezuiniger huis wat beter voor het milieu is; wat weer zorgt voor lagere vaste lasten én voor een betere verkoopwaarde. Zeker als in de toekomst het belang van energielabels groter wordt, zijn investeringen als dubbel glas, goede isolatie, een nieuwe CV-ketel en zonnepanelen een slimme en bewuste keuze. Maar investeren in wooncomfort waarbij soms ook een grotere aanpak wordt vereist komt meer om de hoek kijken. Hierbij adviseren wij u graag en dat doen wij samen met ons vaste team ontwerpers, adviseurs, uitvoerders en technici. Los van totale renovaties verzorgen wij ‘turn key services’.

Locatie: Govert Flinckstraat te Amsterdam
Project: Verbouwing eengezinswoning

Neem contact op

Neem contact op

Bekijk onze andere projecten

T. 020-846 92 78

info@phoenixrealestate.nl

Connect

Portfolio